Lees wat klanten vertellen over Studio Sit Down in Leeuwarden

9

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
8

alle vijf raak

Net mijn nieuwe gordijnen ontvangen van Jessica; top gemaakt evenals drie stoelen gestoffeerd en excellente valgordijnen in de afgelopen drie jaar. Prijs-kwaliteit primabella! Niets hoeft en alles kan!

Aanbevelen?

Ja

18/09/2019

Monique

8

Snelle levering en goede service

Hartelijk contact, snelle levering, binnen 4 weken hadden wij de gordijntjes en goede service omdat er een klein probleempje met een gordijntje was. Zeer tevreden en de gordijntjes staan mooi in de boot

Aanbevelen?

Ja

17/09/2019

Ivonne

10

Top service.

In 1 woord geweldige service en topkwaliteit geleverd door jessica hund en haar collega,s. De 2 banken van mij zijn weer als nieuw ben er super blij mee. Ook kwaliteit stoffen👍 Echt een aanrader dus sitdown.ik kom zelf uit amsterdam ze halen en brengen. Top bedrijf.

Aanbevelen?

Ja

17/09/2019

Ml

10

Heel veel keus in stoffen, maar vooral adequate hulp bij de juiste keuze

Helemaal blij met het tweede leven van mijn geliefde bejaarde stoeltjes. Goede stof, goede kleur, goede opknapbeurt van kussens en vering en afwerking. En vooral heel tevreden over afspraken, planning en aflevering en ...... prijs. Ik kijk nu zorgelijk naar de versleten stoelen en banken van familie en vrienden en laat tussen neus en lippen met genoegen de naam Studio Sit Down vallen.

Aanbevelen?

Ja

15/07/2019

Marian Haveman