Het mooiste textiel voor outdoor living in Friesland

Tegenwoordig wordt de tuin vaak gezien als een verlengde van de woonkamer en wordt er evenveel aandacht besteed aan de inrichting van het terras als van de woonkamer. Een comfortabele loungeset voor buiten wordt pas echt mooi en persoonlijk met unieke bekleding die perfect bij uw smaak past. Bij Studio Sit Down hebben we een ruime keuze in outdoorstoffen. Deze stoffen zijn uv-, schimmel- en waterbestendig, dus uw nieuwe kussens kunnen de hele zomer buiten blijven liggen. Vraag nu een offerte aan voor de stoffering van uw buitenmeubilair en geniet het hele seizoen van outdoor living in stijl.

Vraag een offerte aan

Outdoorstoffen voor weer en wind

Studio Sit Down werkt met outdoorstoffen van de merken Sunbrella en Sunproof. De Nederlandse zomer heeft gegarandeerd een aantal regenachtige dagen, maar daar hoeft u zich niet druk om te maken met deze waterbestendige stoffen.

Daarnaast zijn de outdoorstoffen van Sunbrella uv-bestendig en zullen ze daardoor minder snel vervagen en slijten in het felle zonlicht. Bovendien zijn deze textielsoorten schimmelbestendig en erg gemakkelijk schoon te maken - indien nodig zelfs met bleek. 


De stoffen zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren en motieven en zijn op korte termijn te leveren; denk aan 3 tot 5 werkdagen. Wilt u meer weten over onze outdoorstoffen? Maak een afspraak op donderdag vrijdag of zaterdag in onze showroom in Leeuwarden om voorbeelden te bekijken of neem vrijblijvend contact met ons op.

Stel uw vraag